dfgh
THE BRIEF:

Select was engaged to extend this beautiful feature timber café to accommodate a new pizza oven and to enclose the open verandah to create a large function space.

OUR APPROACH:

Our architects worked closely with engineers to design a complementary timber and steel structure that flattered the existing building. We carefully selected finishes and materials to ensure the extension would blend in with the existing building. We co-ordinated the project from concept to completion, liasing with stakeholders and consultants throughout the project.

RESULTS:

The project was completed to a high standard, on time, and to the client’s budget. The café, nestled in picturesque gardens, now has a beautiful function space that is utilised for weddings and other functions all year-round.